Chips toppade med vaniljglass, jordnötssmör & choklad

Var beredda på det bästa snackset! 
 
Idag tittar jag bara in lite snabbt för att dela med mig av det bästa tv-snackset ni kan tänka er. Åtminstone om ni frågar mig och Simon. Vi sa inte ett ljud till varandra när vi häromkvällen satt framför tv:n och mumsade i oss det här. Mungiporna gick uppåt vill jag lova er. 
 
Jag älskar förvisso att baka och stå länge i köket men ibland är det härligt med något enkelt och snabbt. Precis så kände jag just den dagen. Jag var så innerligt sugen på sött och salt tillsammans. Men vad skulle jag göra? 
 
När jag äter godis och chips älskar jag att blanda just kombinationen choklad och chips. Jag börjar med en chokladbit och avslutar med ett chips i munnen. OH MY, vad det är gott! Håller ni med? 
 
En kväll lyckades jag äta en jordnötsfylld chokladkula tillsammans med chips och det var en fröjd för smaklökarna. De skuttade av glädje. Detta satt kvar i mig så när jag var ute efter ett lätt snacks framför tv:n att dela med mig av till er kom den här kombinationen upp i huvudet direkt. 
 
Hur underbart gott ser inte detta ut dessutom?
 
Det ni behöver göra är att köpa era favorit chips, vaniljglass, jordnötssmör och choklad. Ställ fram allt på bordet och sedan är det bara att låta var och en montera sitt snacks under tiden ni kanske tittar på en bra film? 
 
Börja med att lägga en klick vaniljglass på chipset och toppa sedan med en klick krämigt jordnötssmör och en bit choklad. Strö över lite jordnötter också om du känner för det. Mina var mest till dekoration. 
 
Sen är det bara att hugga in hörrni. Ni kommer inte ångra er! Denna kombo är VÄRLDS! 
 
Chips toppade med vaniljglass, jordnötssmör & choklad 
 
1 påse chips, valfri smak 
0,5 liter vaniljglass 
1 burk jordnötssmör 
1 chokladkaka 
Jordnötter
 
MONTERA SAMMAN SÅ HÄR: 
 
Lägg en klick glass ovanpå chipsen och toppa med jordnötssmör och chokladbitar. Strö över jordnötter om det så önskas. 
 
Bästa tv-snackset, love it!