Ur arkivet: Scary bats on spiderweb cupcakes

Vi börjar närma oss Halloween...
 
...och såklart går jag runt och funderar på vad jag ska hitta på för roligt i år att dela med mig av här på kokboken. Förra året gjorde jag dessa "Scary bats on spiderweb cupcakes". Jag var helt enkel kreativ med de två bästa sakerna i världen, kladdkaksmuffins + chokladbollar. Jag minns att jag var så missnöjd med fladdermössens ögon och att jag hade velat köpt mer seriösa. 
 
Istället blev det godisremmar som fick agera ögon. Man tager vad man haver som man säger. 
 
Jag kan dock inte bestämma mig för om jag ska göra någon måltid eller efterrätt till halloween..hm..där har jag en del att fundera på. Det är trots allt lite tid kvar innan det är halloween. 
 
Har ni börjat fundera på om ni vill göra något speciellt på Halloween i år? Ska ni på någon fest, kalas eller något annat roligt event? Jag är lite nyfiken på Liseberg och deras Halloween tema. De öppnar upp parken utsmyckad i allt man kan tänka sig från pumpor till skräckhus, bus eller godis och även några av karusellerna hålls öppna.
 
 Visst låter det spännande? För alla de barn som har höstlov måste ju detta vara en höjdare att få spendera en kväll eller dag för den delen. Men allt blir ju bara så mycket läskigare och spännande när det är mörkt...eller hur? 
 
Vad man än planerar att göra så är det ändå lite kul med att pyssla med något hemma som får en i Halloween känslor. Baka eller laga något riktigt läskigt. Det piggar upp det trista mörka oktobervädret.
 
Kika in på mitt recept här --> Scary bats on spiderweb cupcakes.