Mina bästa recept inför alla hjärtans dag

Har ni bestämt menyn inför alla hjärtans dag? 
 
Om ni inte har en aning vad ni ska läga till er käraste så har jag lite olika förslag till er. Jag som person visar ofta hur mycket jag tycker en annan genom att skämma bort dem med god mat och/eller desserter. Det är alltid så fantastiskt att se någon annans lyckliga min när man lyckats träffa rätt. 
 
Äta är något vi alla måste göra och att få laga en måltid tillsammans med någon man tycker om samtidigt som musiken spelar i bakgrunden och härliga samtal pågår är något av det bästa jag vet! 
 
Det är inte heller fel när man får känna sig omhändertagen av en annan som lagt ner hjärta och själ i att fixa den godaste middagen eller fikat till en. Håller ni med mig? 
 
Vad ni än har för planer inför morgondagen så tycker jag att vi alla borde fira en särskild dag med någon man tycker om. Alla hjärtans dag borde komma en dag varje månad för att vi ska vakna upp ur vår bubbla som man så lätt stänger in sig i när vardagen tar över all tid man har. 
 
Laga mat och baka tillsammans hörrni! Det är fantastiskt sätt att umgås på. Här kommer några härliga recept att inspireras av...
 
Förrätter: